Μετάβαση στο περιεχόμενο
 

 


  Περιεχόμενο με ετικέττα press .

  NEWS

  news
  Διάκριση της λύσης της Γνώμων Πληροφορικής ΑΕ στο DRIVER+ Advanced Crisis Management Conference
  Το eHealthPassTM, η καινοτόμος λύση στην ψηφιακή υγεία της Γνώμων Πληροφορικής ΑΕ, κέρδισε τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 17 λύσεις στο Crisis Management Innovation Europe (CMINE) και χαρακτηρίστηκε ως κορυφαία λύση κατά τη διάρκεια διαχείρισης μίας κρίσης

  news
  Epione™ - Kαινοτόμος λύση διαχείρισης πόνου
  Η πλατφόρμα Epione ™ που είναι μια καινοτόμος λύση διαχείρισης πόνου, η οποία υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση για την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου, ενισχύοντας τον ασθενή, παρουσιάστηκε πρόσφατα στην πρώτη διεθνή συνάντηση των ενδιαφερόμερων φορέων στην Αθήνα.

  news
  Κλινικές εφαρμογές της λύσης διαχείρισης ασθενών με διαβήτη τύπου 2
  Η ΓΝΩΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. προχωράει σε κλινικές εφαρμογές της λύσης διαχείρισης ασθενών με διαβήτη τύπου 2 στο πλαίσιο της δράσης ProEmpower της Ε.Ε.

  news
  Βράβευση για τη Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε.
  Η Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε. βραβεύτηκε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στα πλαίσια του συνεδρίου 20th Greek ICT Forum, ένα από τα βασικότερα γεγονότα στο χώρο ΤΠΕ στην Ελλάδα .

  news
  Gnomon and eHealthPass key participants in the largest EU disaster management exercise

  news
  Activage Open Call - Dedicated to the elderly
  Οι ηλικιωμένοι, μέχρι το 2080, θα αντιπροσωπεύουν το 30% του πληθυσμού στην Ευρώπη

  news
  ΚΑΙ Η ΗΔΙΚΑ ΑΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε για την διασυνοριακή υγεία
  Νέο συμβόλαιο μεταξύ της Γνώμων Α.Ε. και της ΗΔΙΚΑ την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών διασυνοριακής περίθαλψης.

  news
  Νέα σύμβαση υπηρεσιών διαλειτουργικότητας ηλεκτρονικής υγείας (eHealth) με το Υπουργείο Υγείας της Μάλτα για την Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε.
  Η Γνώμων Πληροφορικής A.E. υπέγραψε νέα σύμβαση έργου παροχής υπηρεσιών διαλειτουργικότητας ηλεκτρονικής υγείας με το υπουργείο Υγείας της Μάλτα

  news
  Διπλή βράβευση των λύσεων «Γνώμων Πληροφορικής AE»
  Διπλή βράβευση των λύσεων «Γνώμων Πληροφορικής AE» για το σύστημα υποστήριξης ηλικιωμένων και υποβοήθησης διαβίωσης μοναχικών ατόμων στους δήμους της χώρας

  news
  H Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε. επεκτείνει τη διεθνή παρουσία της με ένα νέο έργο διαλειτουργικότητας στην Ελβετία
  IHE Europe implements the electronic patient record reference environment (EPR-RE), a test environment that will support the implementation of Swiss Regulation for healthcare information..