Μετάβαση στο περιεχόμενο
 

 


  Περιεχόμενο με Topic Press Release .

  NEWS

  news
  H Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε. επεκτείνει τη διεθνή παρουσία της με ένα νέο έργο διαλειτουργικότητας στην Ελβετία
  IHE Europe implements the electronic patient record reference environment (EPR-RE), a test environment that will support the implementation of Swiss Regulation for healthcare information..

  news
  Η ΓΝΩΜΩΝ Πληροφορικής, ως συνεργάτης, συμμετείχε στην εναρκτήρια συνάντηση του έργου ACTIVEAGE στη Μαδρίτη
  Πρόκειται για ένα έργο που στόχο έχει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις που επιφέρει η γήρανση του πλυθυσμού με τη χρήση νέων τεχνολογιών προσφέροντας ασφαλή ζωλη και κοινωνικά ενεργή καθημερινότητα σε ηλικιωμένους μειώνοντας παράλληλα τις αρνητικές επιπτώσεις των χρόνιων παθήσεων.

  news
  Σημαντικό διεθνές συμβόλαιο στον χώρο της ηλεκτρονικής υγείας για την Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε.
  Στους τρεις τελικούς νικητές του διαγωνισμού που προκηρύχθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Decipher PCP συμπεριλαμβάνεται η ελληνική εταιρία «Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε.» με το καινοτόμο σύστημα openDecipher που ανέπτυξε στο χώρο της ηλεκτρονικής υγείας.

  news
  Η Γνώμων Πληροφορικής υλοποιεί έργο για το Υπουργείο Υγείας της Μάλτας.
  Συνεχίζοντας με επιτυχία τις δράσεις της εκτός Ελλάδας, η Γνώμων Πληροφορικής μετά από ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό υπέγραψε σύμβαση με την Υπηρεσία Πληροφορικής της Μάλτας (Malta Information Technology Agency – MITA), το φορέα υλοποίησης των δράσεων πληροφορικής του Υπουργείου Υγείας της Μάλτας.