Μετάβαση στο περιεχόμενο
 

 


  NEWS

  news
  Gnomon is participating in Arab Health 2018
  ArabHealth2018, the largest gathering of healthcare and trade professionals in the MENA region, has officially opened. Gnomon SA is proudly participating with the Greek delegation to showcase the latest ‘Smart’ healthcare technology

  news
  Νέα σύμβαση υπηρεσιών διαλειτουργικότητας ηλεκτρονικής υγείας (eHealth) με το Υπουργείο Υγείας της Μάλτα για την Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε.
  Η Γνώμων Πληροφορικής A.E. υπέγραψε νέα σύμβαση έργου παροχής υπηρεσιών διαλειτουργικότητας ηλεκτρονικής υγείας με το υπουργείο Υγείας της Μάλτα

  news
  Διπλή βράβευση των λύσεων «Γνώμων Πληροφορικής AE»
  Διπλή βράβευση των λύσεων «Γνώμων Πληροφορικής AE» για το σύστημα υποστήριξης ηλικιωμένων και υποβοήθησης διαβίωσης μοναχικών ατόμων στους δήμους της χώρας

  news
  H Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε. επεκτείνει τη διεθνή παρουσία της με ένα νέο έργο διαλειτουργικότητας στην Ελβετία
  IHE Europe implements the electronic patient record reference environment (EPR-RE), a test environment that will support the implementation of Swiss Regulation for healthcare information..

  news
  Gnomon is participating in eHealth week 2017
  eHealth Week 2017 is Data for Health: the key to personalised sustainable care.

  news
  Έργο διασυνοριακής ηλεκτρονικής υγείας (eHealth) στην Κύπρο για την Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε.
  Gnomon Informatics SA won the contract for cross border eHealth procured by the University of Cyprus.

  news
  Η ΓΝΩΜΩΝ Πληροφορικής, ως συνεργάτης, συμμετείχε στην εναρκτήρια συνάντηση του έργου ACTIVEAGE στη Μαδρίτη
  Πρόκειται για ένα έργο που στόχο έχει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις που επιφέρει η γήρανση του πλυθυσμού με τη χρήση νέων τεχνολογιών προσφέροντας ασφαλή ζωλη και κοινωνικά ενεργή καθημερινότητα σε ηλικιωμένους μειώνοντας παράλληλα τις αρνητικές επιπτώσεις των χρόνιων παθήσεων.

  news
  Το νέο portal του ΟΑΕΔ είναι γεγονός
  Το νέο portal του ΟΑΕΔ είναι γεγονός Σε παραγωγική λειτουργία βρίσκεται το νέο portal του ΟΑΕΔ, από τις 22/04/2016, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στην παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

  news
  Σημαντικό διεθνές συμβόλαιο στον χώρο της ηλεκτρονικής υγείας για την Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε.
  Στους τρεις τελικούς νικητές του διαγωνισμού που προκηρύχθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Decipher PCP συμπεριλαμβάνεται η ελληνική εταιρία «Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε.» με το καινοτόμο σύστημα openDecipher που ανέπτυξε στο χώρο της ηλεκτρονικής υγείας.

  news
  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Δ.Σ.Θ. «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΣΘ, Ψηφιακές υπηρεσίες και εργαλεία δικαιοσύνης»
  Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με σκοπό την διάδοση των τεχνολογικών εξελίξεων στις υπηρεσίες και τις υποδομές που προσφέρει ο Δ.Σ.Θ. στα μέλη του.