Μετάβαση στο περιεχόμενο
 

 


  Επιστροφή

  Βράβευση για τη Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε.

  Η Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε. βραβεύτηκε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στα πλαίσια του συνεδρίου 20th Greek ICT Forum, ένα από τα βασικότερα γεγονότα στο χώρο ΤΠΕ στην Ελλάδα . Η Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε. βραβεύτηκε για την εξωστρέφεια της στο χώρο της ηλεκτρονικής υγείας και το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας ο  γενικός διευθυντής Κωστής Καγγελίδης.

  Πρόεδρος της Επιτροπής των Greek ICT Awards είναι ο Καθηγητής κ. Ντίνος Μακρόπουλος, και μέλη της ο κ. Νίκος Φαλδαμής και o κ. Στέλιος Χριστάκος  .

  Το βραβείο αυτό είναι μια αναγνώριση της πολιτικής της εταιρείας και της σκληρής εργασίας των στελεχών της με συμβόλαια στην Ελβετία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ιρλανδία, Κύπρο, Βέλγιο και φυσικά Ελλάδα. Το προϊόν της εταιρείας eHealthPass είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων υγείας που με διαδραστικό τρόπο καταφέρνει την ψηφιοποιήσει στην υγεία.

  Η Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε. είναι ηγέτης σε συστήματα διαλειτουργικότητας eHealth και υπεύθυνη για την πλατφόρμα eHealthpass με μότο «Get in charge of your own data». Η Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε. είναι  επίσης εμεργό μέλος των οργανισμών HL7, IHE και ECHA alliance και είναι πιστοποιημένη με ISO 9000 και 27001.